Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένη/ος με την αγορά σας, έχετε το δικαίωμα της επιστροφής μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας σας μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε και να ζητήσετε ανταλλαγή προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων, εφόσον το/α προϊόν/ντα δεν έχουν φθαρεί, φορεθεί, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν πλυθεί και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.

Στην περίπτωση της επιστροφής παρακαλούμε να μας στείλετε email  στο [email protected] για να μας ενημερώσετε, περιλαμβάνοντας όλες τις πληροφορίες της παραγγελίας σας (όνομα, ημερομηνία αγοράς, απόδειξη πληρωμής και αριθμό παραγγελίας) και να ξεκαθαρίζετε αν ενδιαφέρεστε για ανταλλαγή προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων, καθώς και τον λόγο. Αφότου λάβουμε το αίτημά σας και  το επεξεργαστούμε θα σας απαντήσουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα δεχτούμε επιστροφές σε σκουλαρίκια, για λόγους υγιεινής καθώς και σε προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας(πχ ιδιαίτερο μέγεθος / ύψος ή χρώμα).

Επιστροφές που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις δεν γίνονται δεκτές κι επιστρέφονται στον αποστολέα.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει ένα κατασκευαστικό ελάττωμα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]  για να επιληφθούμε.