Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένη/ος με την αγορά σας, έχετε το δικαίωμα της επιστροφής μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας σας μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε και να ζητήσετε ανταλλαγή προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων, εφόσον το/α προϊόν/ντα δεν έχουν φθαρεί, φορεθεί, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν πλυθεί και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.

Στην περίπτωση της επιστροφής παρακαλούμε να μας στείλετε email  στο info@lamouretlame.com για να μας ενημερώσετε, περιλαμβάνοντας όλες τις πληροφορίες της παραγγελίας σας (όνομα, ημερομηνία αγοράς, απόδειξη πληρωμής και αριθμό παραγγελίας) και να ξεκαθαρίζετε αν ενδιαφέρεστε για ανταλλαγή προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων, καθώς και τον λόγο. Αφότου λάβουμε το αίτημά σας και  το επεξεργαστούμε θα σας απαντήσουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα δεχτούμε επιστροφές σε σκουλαρίκια, για λόγους υγιεινής καθώς και σε προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας(πχ ιδιαίτερο μέγεθος / ύψος ή χρώμα).

Επιστροφές που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις δεν γίνονται δεκτές κι επιστρέφονται στον αποστολέα.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει ένα κατασκευαστικό ελάττωμα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@lamouretlame.com  για να επιληφθούμε.